Arja

Hun er av rasen Alaskan malamute og er fra Kennel Trapline. Hennes fulle navn er: Trapline Horizone Arja. fb_img_1464900942601 Dette her er første ordentlige turen og bilturen for Arja her var ho rundt 9 uker.

Vi valgte å kjøpe av registrert kennel, da dette er en hund med fleste av urinstinktene i god behold. Så at avl på denne rasen gjøres av folk med godt kjennskap til hva de driver med. Tenker jeg er en stor trygghet og fordel.Kennel Trapline har drevet med rasen i 25 år. Alaskan malamute er en polarhund og kan godt klare seg ned mot 50 grader, og passer fint for oss som bor i Hammerfest (Finnmark). Hun er godt egnet som trekkhund,kløvhund og ikke minst familiehund. Men rasen trenger en fast hånd og tydelig grenser fra dag en, og er absolutt ikke noen innehund, Arja trenger 1-2 timer tur hver dag (helst mer)og minst to-tre langturer i uka (helst fem). Mer informasjon om rasen kan man finne på Namk sine sider eller nettsiden til Kennel Trapline http://www.trapline.no/index.php/nyheter dsc_0950

dsc_0063   Nå er Arja straks 9 mnd og akkuratt ferdig med sin første løpetid. God mandag ???

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.