Forrige uke ✌

Forrige uke bydde på mye vær. I starten og midten av uka sank tempraturene ganske kraftig. Og når meg og Arja tok turen til Rundvannshytta så krøyp gradene til 18 kalde. Så REAL turmaten og gikk vel ned på høykant og pausen jeg hadde planlagt ble en smule kortere. Men så heldig med været. Måneskinn og pastellfarger fra ende til annen. Det var verdt alt strev (Arja er i trassalderen) ? og ville heller grave huler og jage snøføyka..  Sånn at det blir temmelig vanskelig for matmor å gå på ski ? Processed with VSCO with t1 presetdsc_2122

Ellers ble helgen tilbrakt på hytta og rett før vi kjørte innover til Russelvdalen. Så blåste det opp. Og igjennom hele helgen i store deler av Finnmark så var det godt med vind og nedbør ? ??? Nøyt ettermiddagen i hengekøya og fyrte i bålpanna. Livet er ganske så fint.dsc_2151dsc_2162

Åsså se her?

Processed with VSCO with q8 presetMeg og en venninne var på en liten tur for å se på mørketidshimmelen. Nærme seg sol ☀ nåå?

Ønsker folk en flott uke ❄ ⛄ ❄

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.