Bildebevis ??

Januarbad ? 

Når jeg har det målet å bade ihvertfall en gang hver måned i alle årstider ( ingen andre steder bortsett fra Finnmark teller). Så må jeg jo nesten ha bildebevis å? Det synes ihvertfall jeg. I dag fikk jeg faktisk med meg ei friskus som ikke akkuratt er noen isbader, men tøff som ho er springer ho uti.

Nei var ikke særlig varmt med den iskalde vinden
Nei var ikke særlig varmt med den iskalde vinden ?

Turen denne gang gikk også til Forsøl, de fineste strendene på kvaløya, Finnmark. Finnes her. Synes ihvertfall jeg. Denne plassen heter kirkegårdsbukta (ikke det trivligste navnet) ? Men så fint!

Bildebeviset på årets første bad ?
Bildebeviset på årets første bad ?
✌

Ønsker alle en flott helg! Ta dere et bad, godt for kropp og sinn ❤

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.