Da var jeg igang

Planleggingen av Npl (Norge På Langs) har for lengst startet. Har blant annet skrevet en ca rute for hele turen, men det må planlegges noe mer spesifikt enn som så. Turen virker jo ikke så lang når man tusjer inn en rute på et stort kart.

Jeg har nå bestilt første ladning ?? med kart. Å har startet med den virkelige om ikke noe skumle planleggingen. 

Jeg starter som sagt på Lindesnes. Neste år i midten av mai. Det er litt småting jeg jobber med i første omgang. Hvor skal første depot sendes. Hvor langt går jeg om dagen. Hvor mye mat må jeg ha. Hvor mye mat trenger Arja. Osv osv. Satser på at jeg får svar på de fleste før jeg går. Alle spørsmål jeg har angående Arja. Der har jeg verdens beste kennel i bakhånd som svarer på all slags spørsmål jeg måtte komme med. Så det er en skikkelig trygghet.

Her er hele turen (min ca rute) Det blir spennende fremover når det begynner å bli mer virkelig. Nå har jeg bestilt kart frem til Haukelig og tilogmed hele Hardangervidda. Så det er noen mil som jeg skal gjennom i planleggingen før jeg er der. 

Så om noen leser dette og har gode tips om hytter, steder å se, depotområder, etc fra Lindesnes til Ljosland. Kom med det ??

God søndag ?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.