Helgas fineste tur

Det var på tide med en skikkelig skitur, når snøen endelig er kommet tilbake. Ikke vet man hvor lenge den holder denne gangen så det er greit å benytte sjansen. Vært en trist vinter til nå. Lite snø og mye varme temperaturer ikke helt normalt for Hammerfest. Men får ta det man får.

Skituren i dag gikk til en gjemt liten perle på kvaløya. Aldri vært her faktisk og ikke hadde jeg hørt om den lille hytta heller. Selvom jeg har gått mye på kvaløya de siste åra. Men det som er så fint med å være på tur. Det finnes alltid mer å utforske og alt trenger ikke være så langt unna heller. Denne hytta skal jeg heller ikke si hvor er. Den skal få være en liten hemmelighet. 

Fin skitur på rundt en mil. Det skal også sies, Fjellski med ordentlig feller for godt feste ?? når man gå rett opp uten å skli en cm bakover. Det er digg

I tillegg så løsna det litt for Arja. Vi har gått endel på ski, men har til nå ikke vært særlig interessert i det matmor sier eller gjør. Mye morsommere å jage skitupper. Men for første gang så trakk ho hele veien med største selfølge. Det var gøy. Eller ikke fullt så gøy nedover. Siden je er en smule pinglete. Presterte å tryne skikkelig og vri kneet 180 grader på tur ned. Det var ikke like gøy. Alt skal ikke bare være enkelt, det som er så fint med å være på tur.

Blåser fort opp, med ustabilt vær.

Ønsker alle en flott uke. (jeg prøver å hente meg inn igjen) siden jeg såklart er blitt syk igjen?)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.